Renovasy Dermokozmetiklerle Kış Bakımı!




Soğuk havaların etkisiyle daha da yoğun ve hassas bir bakıma ihtiyaç duyan ciltler için sunulan Renovasy kış bakım reçetesi için 3 Temel Adım gereklidir. Temizleme için Cleansing Gel, Gece/Gündüz Yoğun bakım için nemlendirici Extreme Impact Cream, yoğun nemlendirme için Anti-Aging Mask.

1.Adım - Renovasy Cleansing Gel: Kir, yağ ve makyajı nazik bir şekilde temizler. Cildinize parlaklık ve tazelik kazandırır. Yüz, göz ve dudaklardaki makyajı temizlemek için uygundur. İçeriğinde yoğun biopeptidler bulunduran bu jel, cildinizin doğal asit örtüsünü korur. Yeni hücre gelişimini harekete geçirir. Daha genç görünmenize ve daha iyi hissetmenize yardımcı olur. Bu ürünün amacı, hem bayanlarda hem de erkeklerde, yaş ile ilgili cilt değişikliklerini önlemek ve düzeltmektir.
Kullanım Şekli: Ürün, iki üç pompa sıkılıp nazikçe masaj yaparak uygulanır. Daha sonra uygulama alanı bol su ile durulanır. Maksimum sonuç için sabah ve akşam düzenli kullanım önerilir.
2. Adım - Renovasy Extreme Impact Cream: Renovasy Extreme Impact Cream, derin çizgileri ve kırışıklıkları hedef alan formülüyle yaşlanmayı geciktirici bir tedavi sunar. Anti-aging etkinliği kanıtlanmış ve cildi besleyen-koruyan-onaran 20 farklı aktif element içeriğine sahiptir. Bu konsantre krem, stresli cildinizi beslemeyi, rahatlatmayı ve onarmayı amaçlar. Krem, hassas ciltler dahil her cilt tipi için uygundur. Derin dermal rejenerasyon ve rejuvenasyon sağlar.
Sağlıklı ve genç bir cilt elde etmek için optimum hücresel beslenme sağlar. İçeriğinde bulunan zengin bitki ekstreleri ile cildinizi besler, korur ve yeniler. Alteromonas ferment özü ile cildi gerginleştirir ve sıkılaştırır. Chrysanthellum Indicum özü ile cilde parlaklık kazandırır. Pueraria Mirifica ekstresi ile gü.lü anti-aging etki gösterir. Jojoba yağı ile cildi derinlemesine nemlendirir. Kırışıklıklar, büyümüş gözenekler, kuruluk, kızarıklık, düzensiz cilt tonu ve kirlilik gibi sorunları tamamen ortadan kaldırır.
Kullanım Şekli: Cleansing Gel ile temizlenmiş yüze ve boyna nazikçe masaj yaparak uygulanır. Maksimum sonuç için sabah ve akşam düzenli kullanım önerilir. Krem,
3. Adım - Renovasy Anti-Aging Mask: Yaşlanmayı geciktirici Renovasy Anti-Aging Mask, içerdiği büyüme faktörleri, proteinler ve antioksidanlarla cildi besler. Yoğun ve derinlemesine bir cilt nemlendirmesi sağlar.Bu ürünün amacı, yoğun nemlendirmeye ihtiyaç duyan stresli cildinizi beslemek, rahatlatmak ve onarmaktır. İnce çizgileri azaltarak cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Cilt esnekliği iyileştirir, cildin elastikiyetini artırır.
Kullanım Şekli: Cleansing Gel ile temizlenmiş yüze ve boyna ince bir tabaka halinde uygulanır. 20 dakika cilt yüzeyinde bekletildikten sonra nemli bir pamuk ile ciltten temizlenir.


Ürünleri satın almak için hemen tıklayın >>> http://shop.optimusmedikal.com