ESTETİK OPERASYON OLMADAN DA GENÇ GÖRÜNMEK MÜMKÜN


Somon DNA Aşısı Boyun Gençleştirme Protokolü
Boynunuz ve etrafındaki cildin hassas bir yapıya sahip olması nedeniyle bu bölgedeki incelme, sarkma ve belirgin kırışıklıklar gibi yaşlanma belirtileri çabucak kendini gösterir. Bu bölge aynı zamanda yaşlanma belirtilerinin çok net bir şekilde ortaya çıkışına kadar fark etmediğimiz ve nemlendirici, güneş koruyucu gibi cilt bakım ürünlerini uygulamayı unuttuğumuz bir bölgedir.
Neyse ki artık, cerrahi uygulamaya gerek bırakmayan bazı yöntemlerle boyun ve dekolte bölgenizin görünümünü yenilemek ve gençleştirmek mümkün.

Boyun ve dekolte bölgenizi inceleyin
Boyun cildindeki yaşlanmanın en belirgin iki sebebi kırışıklıklar ve güneşin zararlı etkileridir. Ayrıca, boyun derisinin yüz ve dekolte bölgesindeki deriye göre daha ince olması nedeniyle, kollajen azalması boyun bölgesinde daha belirgin bir etkiye sahiptir.
Cildin su tutmasını, elastik ve genç görünmesini sağlayan kollajen isimli bu temel proteininin azalması cildin kırışıklık, koyu renkli lekelenme, sarkma ve katlanmalarına karşı daha hassas olmasına sebep olur.

Somon DNA Aşısı Pİ System
Özellikle kollajen kaybı ve baş eğme mimiği ile ortaya çıkan yatay boyun çizgileri, kollajen yapıyı oluşturan ve nem arttıran Pİ System ile çözülebilir.

Etkili sonuçlar için estetik müdahaleden de faydalanabilirsiniz. Estetik müdahaleye öncesi başvurulacak en etkin yöntem ise Somon DNA Aşısı Pİ System’dir.  Bu tedavi yöntemi boyunda zamanla oluşan çizgiler ve boyun halkaları denilen belirtiler için son dönemde ön plana çıkan en etkili tedavilerden biridir. Somon DNA Aşısı olarak da bilinen Pİ System, boyun gençleştirmede son derece etkin bir tedavi sunar. Somon DNA Aşısı Pİ System uygulaması boyunda ortaya çıkan kırışıklık, çizgi ve sarkmalarda etkilidir. 4 seans yapılması önerilen bu sistemde tedavi ilk somon DNA molekülleri, ikinci seans hyaluronik asit, üçüncü seansta yine somon DNA molekülleri ve son seansta ise hyaluronik asit uygulanarak tamamlanır. Tedavinin ilk seansından itibaren iyileşme etkileri gözle görülür biçimdedir. Sonrasında ise iyileşme ve düzelme kademeli olarak artar. Tedavi hem olağan yaşlanma belirtilerini düzelir yani kırışıklıklar ve sarkmalar toparlanır. Hem de oluşabilecek yaşlanma etkilerinin önüne geçilir. Tedavi nem ve elastikiyet desteği sunarak cildin yapısal olarak yaşlanmaya karşı direnç kazanmasını sağlar. Boyundaki enine kırışıklıklar ve boyun kaslarının belirginleşmesi  şikayetinde çok etkilidir. Sistemin etkinliği 12 ay boyunca sürmektedir.

Somon DNA Aşısı Pİ System Hakkında detaylı bilgi için tıklayın >> www.somondnaasisi.com