Yanlı Uygulamalar Cilt Sağlığınızı Tehdit Eder!



Genç kalmak insanlık tarihi boyunca herkesin hayalini süslemiştir. Elbette insanoğlu yaradılışı gereği doğar, büyür yaşlanır ve ölür. Ancak yaşlanma da bedensel bir aktivitedir ve doğru adımlar attığımızda pekala yavaşlatılabilir.
Bilim adamlar gençliği muhafaza edebilmek adına her gün yeni bir teknoloji çıkarmaya çalışsalar da bu yeniliklerin kabul görmesi de zaman almaktadır. Ne de olsa herkes güzel olmak ister ancak sağlık güzellikten önde gelir. Yeterince güven vermeyen uygulamalar kısa süre sonra insanların sağlıklarından olmasına neden olabilir.

Güvenilirliği ve sonuçlarıyla kendini kanıtlamış sistemlere ise her geçen gün talep artmaktadır. En yaygın olarak başvurulan sistemlerden olan Pİ System de bunlardan biridir.

Son zamanlarda gençleşen ve ışıldayan cildiyle sokaklarda dolaşan bayanların sayısı arttıkça Somon DNA Aşısı Pİ System’e olan talep de atmıştır. Bunun en büyük sebebi tabi ki uygulama yapılan kişilerdeki memnuniyet artışıdır. Ağızdan ağıza yayılarak popülaritesini arttıran bu uygulamada asıl dikkat edilmesi gereken konu, uygulamada kullanılan ürünün gerçekten Pİ System olup olmadığıdır!

Yoğun bir taleple klinikleri dolduran kişiler somon dnası adı altında yapılan bambaşka uygulamalarla karşılaşmakta ve uygulama sonucu ciltlerinde bekledikleri etkileri bulamamaktadırlar.
Bunun en büyük nedeni talep arttıkça piyasada türeyen farklı ürünlerdir. Markası bilinmeyen bu ürünler hem cilt kalitesinde beklenen artışı sağlamamakta hem de cildi alerjik reaksiyon riskiyle karşı karşıya bırakmaktadır. Bu doğrultuda uygulamada markanın önemi ortaya çıkmıştır.

Sonuçları klinik olarak kanıtlanmış olan Pİ System yöntemi, saflaştırma derecesi yani formülasyondaki yabancı madde miktarının minimum düzeyde olması sebebiyle alerjik etki riskini en aza indirmiştir. Piyasada markası bilinmeyen diğer somon dna uygulamalarından ayrılan en büyük özelliği budur.
Diğer somon uygulamaları saflaştırma derecelerinin yeterli düzeyde olmaması sebebiyle ciltte alerjik reaksiyonlar meydana gelmesine neden olur. Bu da genç bir cilt hayaliyle uygulama yaptıran kişinin sağlığını tehdit eden bu sorunla yüzleşmesine neden olabilir.

Ayrıca Somon DNA Aşısı Pİ System, cilt yenileme düzeyiyle de diğer uygulamaların çok ilerisinde bir tedavi sunar. 4 seanslık bir kombine tedavi sunan Pİ System, ilk seansından itibaren ciltte gözle görülür bir aydınlanma ve gelişim gözlenir.
Somon DNA molekülleri ile başlayan tedavi kürü 7 /15 gün aralıklarla Hyaluronik asit ile devam eder ve son iki kür de aynı sıra ile tamamlanır. Uygulamayı sadece doktor yapabilir ve ürün enjektör ile uygulanır. Bunlar bilinmesi gereken önemli detaylardır. Uygulamayı yaptırmadan önce markanın sorulması gerektiği gibi uygulama planının da bilinmesi ve bilinçli olarak uygulama yaptırılması önemlidir.

Somon DNA Aşısı Pİ System’in tüm Türkiye’de bulunan yaygın klinik listesine ulaşmak için tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com/#!uygulama-noktalari/cyw7