Cilt Yenilemede Son Teknoloji ile Tanışın!



Cilt yenilemede son teknoloji > Somon DNA Aşısı Pİ System!
Somon DNA Aşısı Pİ System klinik olarak kanıtlanmış yepyeni ve üstün bir tedavi sunar. Bu uygulama sayesinde cilt yapısı yaşlanmaya karşı güçlendirilir.

Genç ve pürüzsüz cilt artık hayal değil!

Somon DNA Aşısı Pİ System nerelerde kullanılır?
Yaşlanma süresi boyunca, vücudu saran cildin etkilendiği her yüzeyde kullanıma uygundur. Cildin zaman içerisinde karşı karşıya kaldığı değişikliklere bağlı olarak ihtiyaca göre spesifik kullanım sağlamaktadır.

o   Cilt yapısının düzenlenmesinde,
o   Yüz, boyun-dekolte, el, dudak bölgelerinin yenilenmesi, onarımı ve gençleştirilmesinde,
o   Göz çevresinin aydınlatılması ve yeniden yapılandırılmasında (şişlik ve koyu halkaların giderilmesinde),
o   Hamilelik sırasında ve kilo alıp vermeler sonucunda oluşan çatlakların tedavisinde,
o   Hormonal saç dönülmesi tedavisinde,
o   Akne skarlarının tedavisinde,
            o   İç kol ve dizde görülen sarkma ve çatlak tedavilerinde kullanılır.

Pİ System ile ilgili Önemli Detaylar
Pİ System, somon dna molekülleri ve Hyaluronik asit ile yapılan kombine bir tedavi sunmaktadır. Uygulama yüz gençleştirme protokolü 4 seans olarak belirlenmiştir. Her seans aralığı hastanın cilt ihtiyacına göre 7 ile 15 gündür. Aralığı doktorun belirlemesi gerekir. Uygulamayı yanlızca doktor yapabilir. Uygulanacak ürün formu enjektördür. Uygulama deri altına enjektör ile yapılır. Uygulama yapılan ilk seanstan itibaren ciltte etkileri görülmeye başlar. Cilt aydınlık ve sağlıklı formuna kademeli olarak kavuşur. Pİ System, etkinliği ise 12 ay sürmektedir. Sonrasında isteyen kişiler etkinlik arttırma programını da yaptırabilirler.

Somon DNA Aşısı yaptırmak için kliniklere başvuruda bulunan kişilerin özellikle dikkat etmeleri gereken hususlar vardır. Somon dna uygulaması adı altında farklı bir çok marka ve uygulama yapılmaktadır. Bu uygulamalar kişilerin gençleşmek adına beklentileri karşımaları bir yana kişilere yaşattıkları alerjik reaksiyonlarla sağlıklarını da tehdit edebilmektedir. Uygulama yaptırmadan önce marka iyi araştırılmalıdır. Sistemin nasıl yapıldığı, neyle uygulandığı ne kadar süre ile etkinliğini sürdürdüğü hakkında detaylı bilgi edinilmesi önemlidir.

Sonuçları klinik olarak kanıtlanmış olan Pİ System yöntemi, saflaştırma derecesi yani formülasyondaki yabancı madde miktarının minimum düzeyde olması sebebiyle alerjik etki riskini en aza indirmiştir. Piyasada markası bilinmeyen diğer somon dna uygulamalarından ayrılan en büyük özelliği budur.
Diğer somon uygulamaları saflaştırma derecelerinin yeterli düzeyde olmaması sebebiyle ciltte alerjik reaksiyonlar meydana gelmesine neden olur. Bu da genç bir cilt hayaliyle uygulama yaptıran kişinin sağlığını tehdit eden bu sorunla yüzleşmesine neden olabilir.


Somon DNA Aşısı Pİ System’in tüm Türkiye’de bulunan yaygın klinik listesine ulaşmak için tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com/#!uygulama-noktalari/cyw7