Erkeklerin Gençleşme Merakı Artıyor!


Yeni hayat, kadınların da erkeklerin de yaşlanmaya bağlı cilt sorunlarına ilişkin düşüncelerini değiştirip ciltlerine ilgilerini artırdı. Artık erkekler de uzun, uzun bir yaşamı; kırışık, pörsümüş, sarkmış, cansız, solgun bir ciltle sürdürmek istemiyor. 
İstiyorlar ki ciltleri de düşünceleri ve içleri gibi güzel, keyifli, pırıl pırıl olsun. Bu beklentiler, dozunda tutulmak kaydıyla haklı bir beklentidir, iyi ve güzeldir. Yeter ki karışıklıklarla savaş haline getirilmesin, ruhumuzu germesin!
Zaten bu nedenle de “anti-aging skin care” (cilt yaşlanmasını geciktirici tıbbî bakım) günümüzün büyüyen pazarı haline gelmiştir. Kozmetik ürünlerle sağlanan “geçici saklamalar” yerini, “cosmopharmaeutical” (kozmofarmasötik) ürünlerle yapılan koruyucu ve tedavi edici “kalıcı başarılara” bırakmıştır.
NE OLUYOR?
Yaşlanmanın en acımasız etkilerini ne yazık ki cildinizde görürsünüz. Kırışıklıklar, sarkmalar, pörsümelerle birlikte gelen değişiklikler, bir sabah aynaya baktığınızda sizi birdenbire ve derin bir karamsarlığa sürükler. Siz bu mutsuzlukla bir anda yüzlerce kozmetik ürününün arasına sıkışmış olarak bulursunuz kendinizi. Sakın hemen paniğe kapılmayın!
Doğru zamanda, doğru ürünler ve destekler kullanarak cildinizdeki yaşlanmaya “Dur!” diyebilir, “cilt yaşı”nızı geciktirebilirsiniz. 50’li yaşlardan sonrasında da sağlıklı, parlak, genç ve ışıl ışıl bir cilde sahip olabilirsiniz.
Cildinizi korumak ve genç kalmasını sağlamak için sadece doğrudan cildinize uyguladığınız kozmetiklerden kazandığınız destek çoğu kez yeterli olmaz. Genetik yapınız ve kodlarınız, beslenme alışkanlıklarınız, fiziksel aktivite düzeyiniz, uykunuz, stresiniz, sigara ve alkol kullanımınız gibi pek çok değişken, cildinizi etkilemektedir. 
Erken yaşlarda yaşam tarzınızda yapacağınız olumlu ve akılcı değişiklikler cilt hücrelerinizi korumada size fazlasıyla yardımcı olacaktır. Kozmetik ürünlerine yatırdığınız paraların boşa gitmesini istemiyor, daha geç ve genç yaşlanan, sağlıklı, pürüzsüz ve sıkı bir cilt arzuluyorsanız; cildinizi bilinçli bir şekilde yaşlanmanın oluşturacağı olumsuz şartlara karşı hazırlamak için, sadece doğrudan cildinize uygulayacağınız koruyucu ve iyileştirici ürünlerle yetinmemelisiniz. Tabi ki düzenli dermokozmetik kullanımı şart ancak günümüz koşullarında yeterli değil. Ayrıca dermokozmetik ürünlerin anti-aging etkinliği güçlü olan maddeler içermesi gerekir. Özellikle peptid içeren ürünler bu etkiyi en iyi verecek ürünlerdir.
Daha geç ve genç yaşlanmak istiyorsanız ve yaşlandıkça güzelleşen, düzgünleşen, hoş bir cilde sahip olmakta kararlıysanız... Bu genç ve sağlıklı yüzün sadece size ait olmasını, sizi hatırlatıp sizi anlatmasını, o “ikinci el ve fotokopi güzellikler”den biri olmamasını arzuluyorsanız, mezoterapinin gücünden faydalanmanız gerekir.
NE YAPMALI?
Son dönemlerin en popüler cilt yenileme uygulamalarından olan Somon DNA Aşısı aynı zamanda çok etkili cilt koruyucusudur. Cildin çevresel faktörlerden korunmasını ve kademeli olarak gençleşmesini ve sağlığına kavuşmasını sağlar. Cilt hücrelerinizi yaşlandırıcı etkilerinden hiç kuşku duymadığımız “serbest radikaller”e karşı korur. Güneşin zararlı ışınları kadar etkili bir cilt yaşlandırıcısı olan serbest radikal hasarına önem vermelisiniz.  
Somon DNA Aşısı Pİ System’in sonuçları ve etkinliği memnun edici olduğundan son dönemde popülerliğini arttırmıştır. 4 seans yapılması önerilen bu sistemde seans aralıkları bir hafta ya da on beş gün olarak cildin ihtiyacına bağlı belirlenir. Sistem doktor tarafından deri altına enjektör yardımıyla uygulanır. Uygulamanın ilk seansından itibaren cildin nem dengesi düzene girer, cilt parlamaya ve sağlığına kavuşur. Cilt iyileşmesi kademeli olarak artar ve etkinliğini yıl boyunca sürdürür.
Sistem  sadece yüze değil boyun ve el gibi yaşlanmanın fark edileceği diğer alanlarda da aynı etkinliğini göstermektedir. Bu sayede kişiler 10 yaş daha genç ve dinamik bir görünüme kavuşmaktadır.

Somon DNA Aşısı Pİ System uygulamasıyla ilgili detaylı bilgi ve uygulama noktaları için tıklayın >>> www.somondnaasisi.com
Peptid içerikli güçlü anti-aging bakım sunan kremler için tıklayın >>> www.renovasy.com