Erkekler Genç ve Bakımlı Görünmek İstiyor!


Genç ve güzel bir yüz, sadece kadınların değil erkeklerin de istediği özellikler arasında yer alıyor. Ancak erkekler yaptıracakları her türlü müdahalede doğallığı tercih ediyor. Genç ve dinamik bir yüz için bir çok farklı yönteme başvursalar da öncelikleri her zaman doğal olmaktan yana!

Aslında erkeklere yapılan yüz gençleştirme işlemleri kadınlara yapılanlarla aynıdır. Ameliyatlı işlemlerin dışında en çok önerilen yöntemler mezoterapi ve peeling yöntemleridir. Ancak bu yöntemlerde dikkat edilmesi gereken bir çok hassas unsur bulunmaktadır.

Dermokozmetik
Kadınlarda olduğu gibi erkeklerinde düzenli olarak dermokozmetik ürünleri kullanmaları gerekir. Bu cilt yapısını kuvvetlendirmek için gereklidir. Özellikle içeriğinde peptid bulunduran ürünler yaşlanmaya karşı çok daha etkin sonuçlar alınmasını sağlayacaktır.

Biyodinamik Cilt Onarım Sistemi
Kimyasal peeling yöntemi uzun yıllardır cilt yenileme ve gençleştirmeye olan katsısından dolayı tercih edilen bir yöntemdir. Ancak gelişen teknoloji bu sistemin de gelişmesine olanak sunmuştur. Kimyasal peelingin uygulama anında ve sonrasında kişiye yaşattığı olumsuz sonuçları en aza indiren Biyodinamik Cilt Onarım Sistemi bu teknolojik araştırmaların sonucunda doğmuştur. Özellikle ağrı eşiği kadınlara göre daha düşük olan erkekler için cilt yenilemede bulunmaz bir fırsat olan bu sistem, 3 ila 4 seans sonrasında ciltte gözle görülür bir iyileşme sunmaktadır. Bir çok cilt sorunu için farklı protokoller sunan sistemin cilt yenileme protokolü sonrasında ciltte, açık gözeneklerin küçülmesi, cildin daha pürüzsüz ve aydınlık cildin açığa çıkarılması, ince kırışıklıkların açılması gibi etkiler yaratır.


ERKEKLER YÜZÜNÜ GENÇLEŞTİRMEK İÇİN NE YAPIYOR?
Yüz gençleştirmek amacıyla erkeklerde yapılan uygulamalar, estetik ameliyatlar ve ameliyatsız estetik işlemler olarak iki gruba ayrılmaktadır. Erkekte yüz estetiği ameliyatları denildiğinde akla ilk planda estetik burun ameliyatı, göz kapağı ameliyatı,  yüz-boyun germe ve kepçe kulak düzeltme ameliyatı gelirken; ameliyatsız girişimlerde ise botox ve mezoterapi uygulamaları gelmektedir.

Somon DNA Aşısı
Günümüzde en çok tercih edilen mezoterapi yöntemlerinden biridir. Sonuçları ve etkinliği memnun edici olduğundan son dönemde popülerliğini arttırmıştır. 4 seans yapılması önerilen bu sistemde seans aralıkları bir hafta ya da on beş gün olarak cildin ihtiyacına bağlı belirlenir. Sistem doktor tarafından deri altına enjektör yardımıyla uygulanır. Uygulamanın ilk seansından itibaren cildin nem dengesi düzene girer, cilt parlamaya ve sağlığına kavuşur. Cilt iyileşmesi kademeli olarak artar ve etkinliğini yıl boyunca sürdürür.
Sistem  sadece yüze değil boyun ve el gibi yaşlanmanın fark edileceği diğer alanlarda da aynı etkinliğini göstermektedir. Bu sayede kişiler 10 yaş daha genç ve dinamik bir görünüme kavuşmaktadır.

Somon DNA Aşısı Pİ System uygulamasıyla ilgili detaylı bilgi ve uygulama noktaları için tıklayın >>> www.somondnaasisi.com
Peptid içerikli güçlü anti-aging bakım sunan kremler için tıklayın >>> www.renovasy.com
Biyodinamik Cilt Onarım Sistemi’yle ilgili detaylı bilgi >>> www.renovasy.com