Doğal ve Genç Görünüme Erkekler de İhtiyaç Duyar!



Erkeklerde yapılan estetik uygulamalarda uygulamanın etkinliği kadar önemli olan doğal görünümün korunması, Somon DNA Aşısı Pİ System ile mümkündür.

Somon DNA Aşısı somon dna molekülleri ve hyaluronik asitin kombine olarak kullanıldığı bir tedavi sunmaktadır. Deri altına enjektör yöntemi ile uygulanır. Yüz gençleştirme ve yapılandırma için önerilen toplam seans sayısı 4’tür. Seans aralıkları 7 gün olarak yapılmaktadır. İlk seanstan itibaren cilt kademeli olarak iyileşir. İnce çizgilerin görünümü azalır, cilt yapısındaki iyileşmeden ve yoğun nem desteğinden dolayı ciltte parlama ve aydınlanma meydana gelir. Cildin elastikiyetini artıran bu sistem sayesinde cilt daha gergin ve daha genç bir görünüme bürünür. Cildin kalitesi artar. Bu sayede yaşlanmaya karşı da direnç kazanmış olur. Aynı zamanda cilt UV ışınlarının yarattığı hasara karşı da korunmuş olur.

Erkeklerde en çok rastlanan estetik sorun olan saç dökülmesi sorunu da Pİ System ile çözülebilmektedir. Pİ System uygulaması ile saç derisinin yapılandırılması sağlanır ve mevcut saç kökleri güçlendirilir. Aynı zamanda tedavi ile fibroblastların tamiri yapılarak yeni saç köklerinin gelişimine olanak sağlar. Saç dökülmesi tedavisinin toplam 10 seans yapılması önerilir. Uygulamanın sonunda saç derisinin yapılandırılması tamamlanmış olur.


Somon DNA Aşısı Pİ System hakkında detaylı bilgi için tıklayın >> http://www.somondnaasisi.com