Göz Çevresi Sorunlarınız Tarih Oluyor!


BIRAKIN GÖZLERİNİZ KONUŞSUN!
Renovasy Eyes Contour Cream ile korkulan göz çevresi sorunları tarih oluyor!
Zamanın olumsuz etkileri bizi ilk olarak göz çevremizden yakalar. Yaş aldıkça ciltteki kollajen üretimi azalır, cilt nemini yitirir. Cilt yapısındaki bu değişiklikler sonucu, göz çevresinde ince kırışıklıklar belirmeye, göz altı çökmeye ve morarmaya başlar.
Renovasy “Eyes Contour Cream” yüksek konsantrasyondaki trehaloz sayesinde, göz çevresini yoğun biçimde nemlendirir ve  yaşlanmayı geciktirici etki gösterir. Aynı zamanda cilt yapısını güçlendirerek koyu halkalarla mücadele eder. Mikro dolaşımı artırıcı buğday proteinleri ile göz çevresindeki şişlik ve koyu halkaları yok eder, deriye canlılık ve parlaklık kazandırır. Jojoba yağı ile kırışıklıkları gidermeye yardımcı olur. İçerdiği yoğun büyüme faktörleriyle kollajen sentezini harekete geçirerek cildi güçlendirir ve serbest radikallere karşı korur.
Göz çevrenizdeki koyu halka, kırışıklık ve şişkinliğe veda etme vaktiniz geldi! Düzenli kullanım sonrasında sonuç, elastikiyeti artmış, daha iyi tonlanmış ve derin nemlendirilmiş bir göz çevresidir.
Ürün, göz çevresine dairesel hareketlerle, nazikçe masaj yaparak uygulanır. Maksimum sonuç için sabah/akşam düzenli kullanım önerilir.

Peptid içerikli Renovasy Eyes Contour Cream’i satın almak için tıklayın >>> http://shop.optimusmedikal.com/Eyes-Contour-Cream,PR-8.html