Göz Çevresi Kırışıklığı Nasıl Tedavi Edilir?


Göz çevresine özen gösterin
Yüzde yaşlanma belirtisini en erken hissedebileceğiniz bölge göz çevresidir. Bu sebeple göz çevresi özel bir bakıma ihtiyaç duyar. 20’li yaşların sonlarına doğru hatta bazen güneş hasarına bağlı olarak daha da erken bir süreçte anti-aging etkili göz kremi kullanmak gerekir. Kullanılan göz kreminin içeriği düzenli kullanım kadar önem taşır. İçeriğinde peptid barındıran göz kremleri, kırışıklık oluşumunu engellemenin yanı sıra hücresel yenilenme sağlayacağından dolayı bölgeyi çevresel faktörlerin zararlı etkilerinden de koruyacaktır. Bu sayede göz çevreniz yaşlanmaya karşı güçlenecek ve direnç kazanacaktır. Cilt yüzeyinin elastikiyeti artırılacak ve kırışık görünümünüz iyileştirilecektir.
Göz çevresi kırışıklığı nasıl tedavi edilir?
Göz çevresinde kırışıklıklarınız belirmeden önce önlem almanız gerekmektedir. İçeriği kuvvetli bir göz çevresi kremi ile düzenli kullanım sonrası yaşlanma etkilerini en aza indirmek mümkündür. Unutulmamalıdır ki önlem almak tedavi etmekten çok daha kolaydır. Göz kremi satın almadan önce kremin içeriğinde peptid olup olmadığına dikkat edilmelidir. Peptidler cildi çevresel faktörlerin olumsuz etkilerinden koruyup cilt yapısını güçlendirmelerinin yanı sıra oluşan kırışıklık ve koyu halkaların da onarımını sağlamaktadır.
Göz çevresi kırışıklıklarının oluşumuna karşı alınan bir diğer önlem ise botulinum toksini uygulamasıdır. Bu uygulama kas aktivitelerini azaltmak ve durdurmak için kullanılmaktadır. Özellikle alt göz kapağının altındaki kırışıklıklar bu yöntemden fayda görmeyebilir. Bu durumda göz çevresi cildini gençleştirmede kullanılan yöntemler kırışıklıkları daha etkili şekilde giderebilir. Göz çevresi kırışıklık ve sarkmaları gidermek için cilt yenileme yöntemlerinden en etkilisi Somon DNA Aşısı Pİ System’dir.
Somon DNA Aşısı Pİ System göz çevresi yapılandırması için özellikle tercih edilmektedir. Bu sistem göz çevresindeki nemi ve elastikiyeti artırmaya yönelik yapılmaktadır. Sistem cilt yapısını güçlendirerek kırışıklıkları engellemeye, var olan ince çizgileri ve koyu halkaları gidermeye yardımcı olur. Uygulama sonrasında gözaltı aydınlatılması sağlanır, ince kırışıklıklar açılır ve göz çevresi yaşlanmaya karşı dirençli hale getirilir.
Göz çevresinde derin kırışıklık, gözaltı torbası ve göz kapağı düşmesiyle ilgili sorun yaşanıyorsa cerrahi müdahaleye gerek duyulabilir.

Somon DNA Aşısı Pİ System ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın >>> www.somondnaasisi.com