Güneşten Doğru Miktarda Yararlanmazsanız Cildiniz Tehlikeye Girer!



Bedenimizin giysisi olan cildimiz mevsimsel değişikliklere uyum sağlamaya çalışır. Çevrede oluşan değişiklikler, ilk ve doğrudan deriyi etkiler. Deri, iç ve dış ortam arasında bariyer görevi yapar. Çevresel ve mevsimsel değişikliklere uyum sağlayamayan cilt zamanla incelir ve yıpranır. Sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmak için öncelikle cildin çok iyi korunması önemlidir.
Mevsim Geçişi Cildi Kurutur
Mevsim geçişlerinde yaşanan ani ısı değişiklikleri derinin kurumasına neden olur. Kuruyan deri kırışmaya mahkumdur. Bu yüzden özellikle yaz aylarına yaklaştığımız kıştan çıkan, hava ve rüzgarın kuruttuğu cildinizi deri yenileme özelliği de olan cilt tipinize uygun nemlendiricilerle bakıma alın.
Cildi Yoğun Nemlendirin
Güneşin yüzünü yavaş yavaş gösterdiği şu günlerde güneş koruyucu krem kullanmayı sakın ihmal etmeyin! Ayrıca derin nemlendirme sağlayan Somon DNA Aşısı uygulamasını da denemenizde fayda var. Son zamanlarda uzmanların önerdiği bu aşı ile cildin derinlemesine nemlendirilmesinin yanı sıra cilt güneş hasarına karşı korunur. Bu sebeple yaz aylarına girmeden evvel tedaviye başlanılması önerilir. 4 seans olarak uygulanan Pİ System, ilk seanstan itibaren cilt kalitesini kademeli olarak arttırır.

Parlak Ve Pürüzsüz 
Cilt İçin 6 Altın Öneri:
o   Bol bol su için
o   Vitamin olarak zengin gıdalarla beslenmeye dikkat edin,bol bol balık tüketin.
o   Cildinizi nemlendirin
o   Düzenli spor ve egzersiz yapın
o   Sigara, sigara dumanından ve stresten uzak durun.
o   Yılda 1 kür Somon DNA Aşısı yaptırın.



Somon DNA Aşısı ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın >>> www.somondnaasisi.com