Erkeklerde Cilt Yaşlanmasını Durdurma Yolları


Erkeklerin cildi kadınlardan farklıdır. Bu sebeple cilt sorunları da farklılık gösterir. Doğru bakımlar uygulanmayan ve zamanın etkilerine karşı önlem alınmayan ciltlerde istenmeyen sorunlar meydana gelir.

Erkeklerin en çok karşılaştığı cilt sorunlarının başında cilt yağlanması ve tahrişi görülmektedir. Yapı sebebiyle kadınlardan çok daha farklı olan ciltlerin özel bakıma ihtiyaçları vardır. Hergün traş olan erkeklerin ciltlerine özen göstermeleri zamanla karşılaşacakları cilt sorunlarının da önlerine geçmeleri için bir fırsattır. Anı zamanda çevresel faktörlerde bu süreci ağır ölçüde etkiler. Sigara kullanımı, mimikler, güneş hasarları ve cilt bakımına gereken önemin verilmemesi durumu daha da zorlaştırır.

Erkek bakımı için özellikle cilt sorunu yaşayan kişilerin ilgisini çekebilecek olan bir bakımdan bahsetmek isterim. Yaygın olarak kullanılan ve cilt sorunlarına kesin çözüm sunan bu sistem bir çeşit kimyasal peelingtir. Sistemi kimyasal peeling uygulamasından ayıran en büyük özellik ağrı ve acı yaşatmamasıdır. Uygulama sonrası anında sosyal hayata devam etme konforu sunan sistemde, yakın çevreniz dahi cildinizde işlem yapıldığını anlamaz. Bunların yanı sıra uygulanacak maske kişinin cilt sorununa uygun olarak hazırlanır. Her kişi için karışım farklıdır. Özellikle erkeklerde sıkça karşılaşılan yağlı cilt, akne, hassasiyet, anti-aging, matlaşma gibi sorunlara kesin çözüm sunmaktadır. 4 seans yapılan uygulama sonucunda kişi cilt sorunlarından arınmış ve cildi sağlığına kavuşmuş biçimde hayatına devam edecektir.
Renovasy bio-Cos uygulaması hakkında detaylı bilgi için tıklayın >> www.renovasy.com

Bu uygulamanın yanı sıra özellikle yaşlanma sürecini durdurmak, cildi güçlendirmek ve yapısını iyileştirmek amacıyla yapılan Somon DNA Aşısı da son dönemde erkeklerin yoğun ilgisini çekmektedir. Bu yöntem sayesinde cilt sarkmaları, kırışıklık ve ince çizgileri giderilir. Cilt yenilenmesi sağlanır. Göz çevresinde meydana gelen koyu halka ve şişlikler giderilir. Hormonal saç dökülmesi ve akne skarları tedavi edilir. Uygulama bölgesine göre seans sayısının değiştiği bu uygulama somon DNA molekülleri ve hyaluronik asitin kombine olarak uygulandığı bir yöntemdir. Enjektör ile deri altına uygulanan sistem sadece doktor kullanımı için uygundur.
Uygulamayı yapan klinikleri öğrenmek için tıklayın >> http://www.somondnaasisi.com/#!uygulama-noktalari/cyw7

Sistem ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın >>  www.somondnaasisi.com


Tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz >>
(0212) 273 13 73