ELLER YÜZÜMÜZDEN DAHA HIZLI YAŞLANIR


Deterjanlar, soğuk, sıcak, yaşın ilerlemesi, hava kirliliği, güneş ışınları, kötü hava koşulları gibi olumsuz etkenlerden eller de etkilenir. Rutin estetik bakımlarda dikkat edilmeyen ve hoyratça kullanılan eller, yüzümüzden daha hızlı yaşlanır.

Değişen estetik trendler birçok alanda başarı sonuçlar oluşturuyor. Ancak estetik sitemler, genel geçer kaygılar olarak anılmamalı. Estetiğin en önemli kollarından biri olan medikal estetik alanı yaşlanmayı geciktirici ve biyolojik saati geriye alan çalışmalarıyla yüz güldürücü sonuçlar yaratmakla beraber cerrahi estetiğin tamamlayıcısı ve operasyonla sonuç alınamayan konularda ameliyatsız yöntemlerle çözüm yolları sunmakta. Eller de bu alandan ziyadesiyle faydalanmışlardır.

"Sakın eller de yaşlanır mı" demeyin!
Asıl yaşlanan hatta bir çoğumuzun bilmediği, ellerin de yaşlandığıdır. Eller insanın yaşını ele veren bir organdır. Yaş ilerledikçe el sırtında lekeler oluşur ve cildin altındaki damarlar belirginleşir. Cildin altındaki yağ dokusu eridiği için doku kaybı oluşur. Cilt incelir ve çökmeler, oluklar oluşur.

Pürüzsüz ciltlerdeki yaşlı eller şaşırtmasın!
Çoğumuzun karşılaştığı en büyük şaşkınlık kırışıksız bebek gibi ciltleri olan kişilerin ellerinin yaşlı halidir. Yüzleri için zaman ve para harcayan bu kişiler aynı hassasiyeti elleri için göstermez. Ancak büyük bir yanılgıya düşerler. Eller yaşı hemen ortaya çıkarır. Son dönemde uzmanların üzerine düştükleri ve yüz gençleştirme uygulamaları için kapılarını çalan hastalarına önerdikleri el rejuvenasyonuna talep gün geçtikçe artıyor.

Geç kalmadan önlem alın!
Eller yüzden daha çabuk yaşlanır. Bu yüzden cildin yapısı bozulmaya uğramadan önlem almak gereklidir. El rejuvenasyonunda uzmanların önerdiği en etkin yöntem Somon DNA Aşısı Pİ System’dir. Gençlik döneminde vücudun sağladığı elastikiyet ve nem zamanla azalır. Bu sistem, cildin kaybettiği nemi ve elastikiyeti geri kazandırır. Böylece yapısal değişimlerin ve bozulmaların görülmesi engellenmiş olur.


Detaylı bilgi için >>> www.somondnaasisi.com