El Yaşlanması


Herkesin hayatı gibi yaşlılığı da kendine özgü olduğundan kimseninki bir başkasınınkine benzemez. Çünkü biyolojik bir süreç olan yaşlılık her bireyi değişik düzeyde etkiler. Bu süreçteki bireylerin tutumlarında da farklılık görülür. Bu kişilerin yaşamlarıyla doğru orantılıdır. İyi beslenme, güneşten etkilenme, zararlı alışkanlıklar bunlardan bazılarıdır...
Aynada gördüğünüz yüz nasıl ki gün geçtikçe zamanın izlerini taşımaya ve değişmeye başlıyorsa elleriniz de değişmeye başlar.
Ellerin üzerinde kahverengi/esmer lekeler ve benekler oluşmaya başlar. Ellerin üzerindeki deri incelir ve damarlar daha da belirgin hale gelir. Bu belirtiler yaşlanmanın el üzerinde fark edilmesi için yeterlidir. Tabi ki süreç bununla da yetinmez. Ellerde meydana gelen nem eksikliği, yüzeydeki doku kaybına sebep olur. Esnekliğini gün geçtikçe yitiren deride çökmeler meydana gelir. Cildin altında yer alan yağ dokusu da erimeye başladığından doku kaybı hızlanır. Eller deki bu değişimler daha belirgin ve çıkık damarlara, gözle görülür belirgin farklı tonlarda lekelere ve yoğun kırışıklıklara neden olur.
Elleri gençleştirmek mümkün
Özellikle kadınlar arasında dolgunluğunu yitiren, damar ve kırışıklıkları artan, eklem yerleri belirginleşen, derisi incelen, deforme olan, beneklenen yani yaşlanan elleri;  estetik uygulamalarla gençleştirmek mümkün.
Somon DNA Aşısı Pİ System ile deri altına enjekte edilen Somon DNA molekülleri ve hyaluronik asit sayesinde cilt eski forumun dönebiliyor. Cilt bozulmadan önce de yapılması tavsiye edilen bu sistem ile bu tarz sorunlarla karşılaşmadan önlem almak da doğru bir adım!
Ancak artık elleriniz kırışmış, sarkmış ve nemini neredeyse tümden kaybetmişse bile geç kalmış sanılmazsınız. Sistem cilde yoğun nem desteği sunar ve nem kaybını önler. Anı zamanda elastikiyeti arttırarak sıkılaşmasını sağlar. Gergin ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Aynı zamanda ellere yolu kan dolaşımını hızlandırıcı egzersizler yapmak da yarar sağlar. Ellere mutlaka güneş koruyucu krem ve nemlendirici de kullanmak gerekir.

Somon DNA Aşısı ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın >>> www.somondnaasisi.com