Doğa bize sırrını açıklıyor, Alkali Güzellik


 
 
Cildin parlak, genç, daha canlı, nemli ve sağlıklı görünmesini sağlayan yepyeni bir keşif !

Son zamanların en moda sistemi olan alkalileştirme ile üretilen Bioregen, serbest Hyaluronik asit içeriyor. Alkali Hyaluronik Asit’in en büyük farkı, Ph’ı alkali olduğu için uygulandığı yerin daha çabuk iyileşmesine ve bol miktarda oksijen taşıyarak beslenmesini sağlar. Cilt Ph’ı ile uyumlu olduğundan dolayı doku tarafından daha çabuk kabul görmektedir. İçeriğindeki Hyaluronik Asit, nemlendirici etki gösterir. Sonuç olarak uygulandığında göz çevresinin koyuluğunu, ince kırışıklıkları ve torbalarını azaltıyor.

Green Injection sertifikalı ekolojik Hyaluronik Asit içeren Bioregen teknolojisi sayesinde cildin her katmanına hyaluronik asit moleküllerinin ulaşmasını sağlayarak cildi onarır, yapılandırır ve derinlemesine nemlendirir. Bu teknoloji beş farklı molekül ağırlığı farklı etkinler sunmaktadır. Yüksek alkali ortamda özel bir teknoloji ile uygulayan ısı ve ultrason prosesi ile üretilmektedir.


  • Nemlendirme ve uyarma ile 35 yaşından başlayarak yaşlanmayı önleyici etki sağlar,

  • Güneş ışınlarına maruz kalmadan önce ve sonrasında yapılan uygulamalar, deriyi foto yaşlanmadan korur,

  • Akne, skar izleri bulunan ve çatlak olan bölgelerin kalitesini iyileştirir,

  • Yüz hacminin yeniden belirlenmesinde etkilidir,

  • Yüz ve dekolteye elastikiyet ve tonifikasyon kazandırır,

  • Deriyi yoğunlaştırır.


Green Injection Nedir?

Enjekte edilebilen maddelere uygulanan ve güvenliklerini kapsayan uluslararası bir standarttır. Bunun yanı sıra doğal sonuçlar elde edilmesine ve yıllar zarfında doğal güzelliğin muhafaza edilmesine yönelik üretim sürecinin de ekolojik açıdan sürdürebilirliğini kapsamaktadır.
 
Bioregen Alkali HA ile ilgili daha detaylı bilgi almak için>>http://www.optimusmedikal.com