Daha taze, daha pürüzsüz ve parlak bir cilt görünümü için…


 
Doğal bir görünüm demek illa ki gözaltında kırışıklıklar, derinleşmeye başlamış mimik çizgileri, matlaşmış ve sarkmaya başlamış bir cilt demek değildir.  Olduğunuz yaşta ufak medikal estetik müdahalelerle de doğal görünüme sahip olabilirsiniz. Daha taze, daha pürüzsüz ve sıkı bir cilde sahip olup hem de doğal görünebilirsiniz.
Doğallığınızı bozmadan yapılan medikal estetik dokunuşlarla doğal yaşınızda ya da hissettiğiniz yaşta olmanız mümkün.
 
Daha taze, daha pürüzsüz ve parlak bir cilt görünümü için…
Pi System Somon DNA Aşısı
Medikal estetik uygulamalardan sonuç beklemek biraz da bıçak sırtında yürümeye benzer.  Uygulamayı yapan kişi kadar uygulanan ürünler ve içerikleri de çok önemlidir. 
Pi System Somon DNA Aşısı, olgun ciltlerin gençleştirilmesi ve sıkılaştırılmasında kullanılmaktadır. Yaşla birlikte vücutta doğal halde bulunan Hyalorunik Asit azalmakta, bu da cildin daha kuru, daha mat görünmesine neden olur.  Kuruyan cilt elastikiyetini kaybeder. Buna bir de yerçekiminin gücü eklenince cildin sarkması kaçınılmaz olur.  Pi System Somon DNA Aşısı, yaşla birlikte yüz, boyun ve dekoltede; cildin gençleştirilmesinde, göz çevresinin aydınlatılmasında, yeniden yapılandırılmasında, şişlik ve koyu renk halkalarının giderilmesinde uygulanır. Başarılı sonuç almak için cilt gençleştirme ve cilt yenileme uygulamalarının mutlaka yüz, boyun ve dekolteyi bütün olarak yapılması önerilir.
Nedir?
 Pİ System Somon DNA Aşısı’nda, Somon DNA’sı içeren Plinest’in cilt yenileme gücüyle, saf hyalorunik asit içeren İalest’in cilde elastikiyet veren gücü bir araya geliyor. Aynı seansta göz çevresi, yüz, boyun ve dekoltedeki ince kırışıklıkları açmak için uygulama yapılabilmektedir. Cildin nem tutma kabiliyetini aktive ederek matlık, ton farklılıkları ve elastikiyet kaybına karşı cildi güçlendirir.
Pi System Somon DNA Aşısı ile pürüzsüz ve sağlıklı bir cildin, doğal ve güzel yaşlanmanın hayal olmadığını yaşayarak deneyimleyebilirsiniz!
 
Pİ System Somon DNA Aşısı ile ilgili daha detaylı bilgi için >>>http://www.somondnaasisi.com