Yazın Güneşten Tahrip Olan Cildi İyileştirin!


Yaz boyunca güneş ışınlarının ciltte yarattığı olumsuz etki yaz sonunda ciltte çeşitli sorunlarla gün yüzüne çıkar. Yaz sonu bakımı her zamankinden farklı ve çok daha özenli olmalıdır. Cildin tahriş ve hasar durumu göz önünde bulundurulup ona uygun bir bakım reçetesi çıkarılmalıdır.

Deri kırışıklıklarının %80’inden fazlası özellikle gençlik döneminde uzun süre güneş ışığına maruz kalan cildin yıpranması sebebiyle olur.

Güneş ışığı, deri katmanlarında bulunan “elastin” adı verilen
cilde esneklik kazandıran liflerin zarar görmesine sebep olur.
Bu durum cildin kırışıklık ve sarkma gibi yaşlanma belirtilerinin hızla ortaya çıkmasına neden olur.

Güneş Hasarı Tedavisi için Somon DNA Aşısı Pİ System uygundur.

Somon DNA Aşısı Pİ System, UV ışınlarının yarattığı DNA hasarını onarır. Cildi yoğun nemlendirir ve cilt kalitesinin geri
kazanılmasını sağlar. Yazın güneşten tahrip olan cildin yapısal olarak iyileştirilmesini sağlar. Cilde içten derinlemesine nem desteği sunar. Cildin kalitesini ve elastikiyetini artırır. Cilde enjekte edilerek uygulanır, sadece doktor kullanımı için uygundur. Yılda bir defa tekrar edilmesi önerilen Pİ System, güneş hasarı gören, yüze, boyun ve dekolteye ve el üzerine uygulanabilir. Tedavi sonrası UV hasarına uğrayan cilt tedavi edilerek eski sağlığına ve parlaklığına kavuşması sağlanır. Ayrıca cilt çevresel faktörlerin olumsuz etkilerinden uzaklaşır ve yaşlanmaya karşı direnç kazanır.
Somon DNA Aşısı Pİ System, 143 hasta üzerinde yapılan klinik değerlendirme sonucunda%15 Nem, %22 Elastikiyet artışı sağlamıştır.
Ayrıca cildin peptid içerikli nemlendirici krem ve serumlarla dışardan desteklenmesi tedavinin etkinliğini arttırması açısından önem taşır.
Somon DNA Aşısı Pİ System hakkında detaylı bilgi ve uygulama yapan klinikleri öğrenmek için tıklayın >> www.somondnaasisi.com


Peptid içerikli anti-aging bakım sunan Renovasy Dermozkoemtik ürünleri için >>> www.renovasy.com