Pi System Neden Diğer Uygulamalardan Farklıdır?


Yüz yıllardır insanlar genç kalabilmek için türlü türlü yöntemlerin peşinden gitmiş, bilim dünyası da bu karşı konulmaz isteğe cevap verebilmek için durmadan yeni teknolojiler geliştirmiştir.

İnsanlar ilerleyen yıllara rağmen dış görüntülerinin değişmemesi ve daima sağlıklı kalınabilmesi için her türlü yeniliğin arkasından gitmiştir. Genç ve güzel görünüme sahip olmak ve bunu uzun yıllar sürdürebilmek herkesin hayali! Ancak bu durdurulamaz istek bizi yanlış kararlar almaya da itebilir. Kulaktan dolma söylemler ve markasından bile haberdar olmadığınız ürünlerle bu tarz yenileme işlemlerine başvurmak her zaman tehlikeli sonuçlar doğuracaktır.
Bu tarz uygulamalar yaptırmadan önce yaptırılacak olan uygulama hakkında detaylı bilgiye sahip olmak gerekir. Gençleşmek ve bunu sağlığınızı kaybetmeden yapabilmek önemlidir.

Somon DNA Aşısı Pİ SYSTEM Neden Diğer Uygulamalardan Farklıdır?

Güvenilir Gençleşme için Somon DNA Aşısı Pİ System
Son dönemde oldukça popülerlik kazanan bu aşının kısa sürede bu denli tercih edilmesinin sebebi uygulama yapılan kişilerdeki memnuniyet derecesidir. Sonuçları klinik olarak kanıtlanmış olan bu yöntem, saflaştırma derecesi yani formülasyondaki yabancı madde miktarının minimum düzeyde olması sebebiyle alerjik etki riskini en aza indirmiştir. Piyasada markası bilinmeyen diğer somon dna uygulamalarından ayrılan en büyük özelliği budur.
Diğer somon uygulamaları saflaştırma derecelerinin yeterli düzeyde olmaması sebebiyle ciltte alerjik reaksiyonlar meydana gelmesine neden olur. Bu da genç bir cilt hayaliyle uygulama yaptıran kişinin sağlığını tehdit eden bu sorunla yüzleşmesine neden olabilir.

Somon DNA Aşısı Pİ System doktor tarafından uygulanması gereken, enjektör ile uygulanan bir sistemdir. Yüz gençleştirme için 4 seans yapılması önerilir. Seans aralıkları cilt ihtiyacına göre 7/15 gün arasıdır. Uygulamada somon dna molekülleri ve hyaluronik asitin kombine kullanılır. İlk seanstan itibaren ciltteki değişim gözle görülür ve kademeli olarak artar.

Somon DNA Aşısı yaptırmadan önce mutlaka kullanılacak ürünün markasını öğrenmeniz gerekir. Aksi takdirde cildinizde beklediğiniz gençlik etkilerini göremeyebilir ve alerji riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Somon DNA Aşısı Pİ System’in tüm Türkiye’de bulunan yaygın klinik listesine ulaşmak için tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com/#!uygulama-noktalari/cyw7