Açık Gözenekleri Sıkılaştırmak için Ne Yapmalı?


Gözenekleri açmak için başlangıçta gözenekleri kapatmaya çalışmaktansa, yağ ifrazatını durdurmak veya dengelemek lazımdır. Yağlı ciltler her zaman su miktarı az olan ciltlerdir. Su miktarı az olduğunda ölü hücrelerin doku yüzeyine çıkarak asitli tabakayla koruma faktörü oluşturması zorlaşmaktadır. Bu sebeple cildin yüzeyi dış etkenlerden zarar görmektedir.
Yağ üretiminin yavaşlatılması, ciltteki su miktarının çoğaltılmasıyla mümkündür. Bunun için de su bazlı ve doğru ürünlerin kullanılması şarttır. Cildinize uygun olan ürünü kullanmak için de bir uzmana danışmanız faydalı olur. İçeriğinde peptid barındıran ürünler cildi yapılandırıcı etki gösterecektir. Ayrıca su tüketimine de dikkat etmek gerekir. Cildi içerden ve dışardan desteklemek bu ölçüde önemlidir.
Dengeli bir cildin gözenekleri kendiliğinden kapanır. 35 yaş altındaki genç ciltlerde gözeneklerin kapanması daha kolaydır. Cildin su ve yağ dengesi düzeldiğinde gözenekler ya kendiliğinden ya bakımla kapatılabilir.
Ama yaşınız 35′in üstündeyse deri kalınlaşmış , çizgiler kırık çizgi haline gelmişse, bu gözenekleri kapatmak biraz daha zor olabilir. Gözenekleri kapatmak için mücadele etmenin yanı sıra, daha fazla büyümelerini önlemek de iyi bir çözümdür.

Ayrıca son zamanlarda hem tedavi sonuçlarının etkinliği hem de uygulamada sunduğu konfor sebebiyle popüler bir uygulama haline gelen Renovasy Biyodinamik Cilt Onarım Sistemi, gözenek sıkılaştırma protokolüyle bu soruna da etkin çözüm sunmaktadır. Ortalama 4/6 seansta cildin iyileşmesi mümkün olur. Cildin elastikiyetini artıran ve gözeneklerin sıkılaşmasını sağlayan bu protokol aynı zamanda cildi korur ve cildin hasarlanmasına karşı cildi güçlendirir. Tedavi sonrasında önerilen Renovasy Dermokozmetik ürünlerin kullanımı da tedavi etkisini maksimuma çıkarır.


Renovasy bio-COS uygulaması yapan kliniklere ulaşmak için tıklayın >>> http://renovasy.com/satis-noktalari/