El estetiğine talep artıyor!


Yaşlanmanın ilk görüldüğü yerlerden biri de ellerdir hatta bazen yüzdeki belirtilerden bile daha çok dikkat çekicidir. Çünkü el sırtındaki deri yüz derinizden çok daha incedir. Ayrıca el sırtında çok az miktarda yağ olduğundan yaşlanmanın doğal bir sonucu olan kollejen ve elastik lif yıkımı el üstünde çok dikkat çekici bir yaşlanma etkisi meydana getirir. Sonuç, kırışık, buruşuk, damarların belirgin olduğu parşömen kağıdı kalitesinde bir cilt olarak karşımıza çıkar.
Çocuk ve gençliğinizde güneşe maruz kalma miktarınıza göre yoğunluğu artan kahverengi lekeler bu sonucun üzerine bir de tuz-biber eker gibi yaşlılığı daha çok hissettirirler.

Güneşten korunma + Yaz öncesi ve sonrası bakım
Ellerin yaşlanma sürecini yavaşlatmak için şu uzmanlar şu önerilerde bulunuyor:
Öncelikle çocukluk ve genç erişkinlik dönemlerinden itibaren el ve güneş kremlerinden birini kullanmaya başlamalı ve yaşam boyu kullanmaya devam edilmelidir. Özellikle yaz başı ve yaz sonu olmak üzere yılda en aza iki defa ellere özel bakımı uygulanmalıdır. Bu el bakımlarında amaç cildi nemlendirmek, cilt yapısındaki kollajen ve elastik lif miktarını artırmak ve güneş ile yaşlanmaya bağlı oluşacak hasarları azaltmaktır.

El estetiğine talep artıyor
Uzmanlar zaman içinde insanların farkındalıklarının artmasıyla el estetiğine verdikleri öneminde arttığını belirtiyor. Özellikle tedavi sonuçları hastaların yüzünü güldürüyor ve çevrelerindeki insanlarında el estetiğine dikkat çekmelerini sağlıyor. Tüm bu etkenler sonucu talep gittikçe artıyor.

Somon DNA Aşısı Yükselişte 
Yaşlanma sürecini geciktirmeye yönelik yöntemleri uygulamak önemlidir. Yüze verilen hassasiyetin ellere de verilmesi gerekir. Aksi takdirde genç ve pürüzsüz olan yüzünüz yaşınızı gizlemeye yetmeyecektir. Bundan birkaç yıl öncesine kadar insanlar yüzlerinde ve bedenlerinin diğer bölgelerinde gençleşme işlemleri uygulansa bile ellerinin yaşlarını ortaya çıkardığını ve hatta ellerinin kendilerini olduklarından bile yaşlı gösterdiğinden şikâyet etmekteydi. Hastaların bu talebi el estetiğinin önemini bir kez daha ortaya çıkardı. Ellerde beliren yaşlanma bulgularının ortadan kaldırılması karmaşık bir süreçtir ve tedavisinin planlanması tecrübe gerektirir. Elin yapısı yüzden farklıdır. O sebeple bakımının da farklı olması gerekir.
Ellerin yaşlanmanın olumsuz etkilerine karşı güçlenmesi için son dönemde uzmanların işaret ettiği en etkili yöntem Somon DNA Aşısı’dır.


Somon DNA Aşısı ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın >>> www.somondnaasisi.com